Supilti į puodą sultinį, pasūdyti, sudėti susmulkintas saliero šakeles, nuskustas bei susmulkintas morkas ir bulves. Virti apie 15 min., tuomet sudėti susmulkintą kopūstą bei šparagines pupeles. Virti apie 20 min., kol visos daržovės suminkštės. Tuomet supilti grietinėlę, sudėti krapus bei petražoles, įberti druskos bei pipirų ir pavirti dar keletą min. Patiekti šiltą.
Autorius: Vaida
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
0.5 vieneto kopūstų (baltagūžiai)
2 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)
4 vienetai morkų
1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
2 vienetai salierų (šakelės)
100 mililitrų grietinėlės (30% riebumo)
šiek tiek druskos
2 litrai sultinio (daržovių arba vištienos)
2 saujos sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supilti į puodą sultinį, pasūdyti, sudėti susmulkintas saliero šakeles, nuskustas bei susmulkintas morkas ir bulves. Virti apie 15 min., tuomet sudėti susmulkintą kopūstą bei šparagines pupeles. Virti apie 20 min., kol visos daržovės suminkštės. Tuomet supilti grietinėlę, sudėti krapus bei petražoles, įberti druskos bei pipirų ir pavirti dar keletą min. Patiekti šiltą.