Tai labai lengvai ir gana greitai pagaminamas patiekalas tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Lombardijos paprikos suteikia šiokio tokio aštrumo, o kečupas rūgštumo.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 350 gramų vištienos krūtinėlė
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 100 gramų marinuotų pievagrybių
- 80 gramų kietojo sūrio
- 2 vienetai paprikų (Lombardijos marinuotos)
- 1 skiltelė česnakų
- 1 valgomasis šaukštas kečupo
- 1 pundelis petražolių
- 1 žiupsnelis provanso žolelių
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos krūtinėlę padalinti pusiau. Pabarstyti žolelėmis, pipirais bei druska ir palikti pasimarinuoti apie pusvalandį.
- Nuvarvinti pievagrybius ir paprikas. Sutarkuoti sūrį. Susmulkinti česnaką ir petražolių lapelius. Pomidorą supjaustyti mažais kubeliais, paprikas - žiedeliais, pievagrybius - gabaliukais.
- Patepti kepsnius kečupu, dėti pievagrybius, pomidorus, paprikas, česnakus ir pabarstyti sūriu bei petražolėmis. Šauti į iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 - 20 min.
- Patiekti su virtais grikiais arba salotomis. Apibarstyti smulkintomis petražolėmis.
REKLAMA