Mitus sumaišome su cukrumi, druska ir soda. Kefyrą suplakame su kiaušiniais. Abi mases sumaišome. Į kiekvieną keptuvės skyrelį pilame po porą lašelių aliejaus arba tirpinto margarino. Tada supilame į kiekvieną skyrelį po nepilną šaukštą tešlos. Apkepame iš abiejų pusių. Labai skanu su uogiene ar sviesto padažiuku. Skanaus!
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus
50 gramų margarino (lydytas arba aliejus)
2 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
2 stiklinės kefyro
1 arbatinis šaukštelis sodos
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mitus sumaišome su cukrumi, druska ir soda. Kefyrą suplakame su kiaušiniais. Abi mases sumaišome. Į kiekvieną keptuvės skyrelį pilame po porą lašelių aliejaus arba tirpinto margarino. Tada supilame į kiekvieną skyrelį po nepilną šaukštą tešlos. Apkepame iš abiejų pusių. Labai skanu su uogiene ar sviesto padažiuku. Skanaus!