Gaunasi 16 vienetų. Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir supilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min., kad tešla iškiltų. Dešreles perpjauti per pusę, iš tešlos padaryti juosteles ir jomis apvynioti dešreles. Jas patepti išplaktu baltymu (aš dar dėjau į baltymą picos prieskonių) ir kepti 200-220 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min. Valgyti su pomidorų padažu ir garstyčiomis. Skanaus!
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukraus
50 gramų margarino
1 vienetas kiaušinių (trynys)
350 gramų kvietinių miltų
8 vienetai dešrelių (dešrainiams)
1 stiklinė pieno
1 arbatinis šaukštelis druskos
35 gramai mielių
1.5 valgomojo šaukšto pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gaunasi 16 vienetų. Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir supilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min., kad tešla iškiltų. Dešreles perpjauti per pusę, iš tešlos padaryti juosteles ir jomis apvynioti dešreles. Jas patepti išplaktu baltymu (aš dar dėjau į baltymą picos prieskonių) ir kepti 200-220 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min. Valgyti su pomidorų padažu ir garstyčiomis. Skanaus!