INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas aguonų
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudros
- 50 mililitrų cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 100 mililitrų kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas rapsų aliejaus
- 30 mililitrų jogurto (liesas)
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 30 mililitrų pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nedideliame dubenyje sumaišykite pirmuosius šešis ingredientus (miltai, cukrus, aguonos, kepimo milteliai, soda, druska). Įmuškite kiaušinį, įpilkite pasukas, jogurtą, aliejų, citrinos sultis. viską gerai išmaišyti, kad nebūtų gumulėlių. Supilstykite tešlą į keptuvės formeles. Kepkite kol spugelės gražiai paruduos.
SKANAUS!
Autorius: Toma
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas aguonų
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudros
- 50 mililitrų cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 100 mililitrų kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas rapsų aliejaus
- 30 mililitrų jogurto (liesas)
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 30 mililitrų pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nedideliame dubenyje sumaišykite pirmuosius šešis ingredientus (miltai, cukrus, aguonos, kepimo milteliai, soda, druska). Įmuškite kiaušinį, įpilkite pasukas, jogurtą, aliejų, citrinos sultis. viską gerai išmaišyti, kad nebūtų gumulėlių. Supilstykite tešlą į keptuvės formeles. Kepkite kol spugelės gražiai paruduos.
SKANAUS!
Autorius: Toma
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI