• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis sezamo sėklų
  • 200 gramų sojos (pupelės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sojų pupeles perrinkti, perplauti, užmerkti santykiu 1:2 šiltame vandenyje 10-12 valandų. Perplauti, vėl užpilti vandeniu, taip kartoti kas 5-6 valandas dviejų parų laikotarpyje.
    Pradygusias pupeles dar kartą perplauti ir nulupti lukštą. Užpilti vandeniu, užkaisti, užvirinti ir 1 minutę pavirti, nukošti, atvėsinti.
    Svogūną supjaustyti žiedais, apkepinti iki kol įgaus auksinę spalvą, atvėsinti.
    Į sojos pupeles sudėti svogūną, susmulkintus česnakus, sezamą, sojos padažą, pagal skonį druskos.
    Permaišyti, leisti truputėlį pastovėti.
    Valgoma kaip šaltas užkandis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų