• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis sezamo sėklų
  • 200 gramų sojos (pupelės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sojų pupeles perrinkti, perplauti, užmerkti santykiu 1:2 šiltame vandenyje 10-12 valandų. Perplauti, vėl užpilti vandeniu, taip kartoti kas 5-6 valandas dviejų parų laikotarpyje.
    Pradygusias pupeles dar kartą perplauti ir nulupti lukštą. Užpilti vandeniu, užkaisti, užvirinti ir 1 minutę pavirti, nukošti, atvėsinti.
    Svogūną supjaustyti žiedais, apkepinti iki kol įgaus auksinę spalvą, atvėsinti.
    Į sojos pupeles sudėti svogūną, susmulkintus česnakus, sezamą, sojos padažą, pagal skonį druskos.
    Permaišyti, leisti truputėlį pastovėti.
    Valgoma kaip šaltas užkandis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų