REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puode užvirti sultinį bei į jį berti druskos, pipirų. Užvirus sultinius,į jį sudėti nuskustas nuplautas ir į 2 - 4 dalis supjaustytas bulves. Nuplautus brokolius ir jų žiedus sudėti į sriubą.
- Svieste arba aliejuje pakepinti susmulkintą svogūną. Kiek pakepus sudėti apkepti cukinijas, supjaustytas mažais kubeliais ir keptuvės turinį sudėti į sriubą. Viską virti apie 15 - 20 min. Pagardinti muskatu.
- Tada įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame sudėti apkepti ant didelės ugnies supjaustytus pievagrybius (keletą galite pasilikti papuošimui). Grybus sudėti į sriubą ir nukaisti.
- Smulkintuvu sutrinti sriubą, sudėti į ją tarkuotą sūrį, gerai išmaišyti ir palikti 15 minučių pastovėti (uždengus dangtį).
Patiekiant, pabarstyti smulkintų krapų.
REKLAMA