Glajui: kokoso drožlių, cukraus pudros, citrinos sulčių
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti kondensuotą pieną, grietinę. Viską gerai išmaišyti ir suberti miltus. Nuplautas ir nusausintas razinas supilti į tešlą. Galiausiai supilti citrinos sultis ir viską dar kartą išmaišyti. Kepti 30 - 40 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
Glajui citrinos sultis ir cukraus pudrą, gerai išmaišyti. Į gautą masę supilti kokoso drožlių.
SKANAUS! ;)
Autorius: Justė
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų (išspaustos sultys)
1 stiklinė cukraus
3 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
200 gramų grietinės
šiek tiek razinų
100 mililitrų kondensuoto pieno
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Glajui: kokoso drožlių, cukraus pudros, citrinos sulčių
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti kondensuotą pieną, grietinę. Viską gerai išmaišyti ir suberti miltus. Nuplautas ir nusausintas razinas supilti į tešlą. Galiausiai supilti citrinos sultis ir viską dar kartą išmaišyti. Kepti 30 - 40 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
Glajui citrinos sultis ir cukraus pudrą, gerai išmaišyti. Į gautą masę supilti kokoso drožlių.