REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius su cukraus pudra ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 12 minučių.
- Tuomet įsijoti miltus ir krakmolą, maišant, galima dėti citrinos žievelių.
- Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu.
- Pilti ant jos tešlą, dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 12 minučių.
- Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
- Suraityti popieriaus pagalba ir palikti atvėsti dalinai.
- Mikseriu išplakti uogienę, sumaišytą su citrinos žievelėmis ir želatina, paruošta pagal instrukciją mažame kiekyje vandens. Aš dar įdėjau kelias spanguoles į uogienę.
- Uogienės masę tepti ant iškeptos tešlos.
- Apatinio popieriaus pagalba, skubiai suvynioti kepinį, padėti šaltai.
- Aš dar viršų užtepiau citrinos sulčių bei cukraus pudros glaistu, aptarkavau džiovintais greipfrutais.
REKLAMA