Susmulkinkite svogūną ir apkepinkite gilioje keptuvėje su aliejumi. Tuomet sudėkite į keptuvę ryžius ir pakepinkite apie 1 minutę. Supilkite šviežias citrinos sultis, kaitinkite, kol išgaruos, išmaišykite ir užvirkite, supilkite palengva verdantį vandenį arba sultinį, išmaišykite ir pavirkite dar apie 2-4 min. Tuomet įmaišykite sviestą bei grietinėlės sūrį ir pakaitinkite dar keletą min. Prieš patiekdami sudėkite granatų sėklas, išmaišykite ir patiekite. Skanaus.
Susmulkinkite svogūną ir apkepinkite gilioje keptuvėje su aliejumi. Tuomet sudėkite į keptuvę ryžius ir pakepinkite apie 1 minutę. Supilkite šviežias citrinos sultis, kaitinkite, kol išgaruos, išmaišykite ir užvirkite, supilkite palengva verdantį vandenį arba sultinį, išmaišykite ir pavirkite dar apie 2-4 min. Tuomet įmaišykite sviestą bei grietinėlės sūrį ir pakaitinkite dar keletą min. Prieš patiekdami sudėkite granatų sėklas, išmaišykite ir patiekite. Skanaus.