REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
- šiek tiek kvietinių miltų (3-4)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1.5 stiklinės vandens (šiltas, arba pienas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- šiek tiek aliejaus (patepti skardai)
- 25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pusėje stiklinės šilto pieno ištirpiname mieles su cukrumi ir palaukiame 5min.
Į virtuvinį kombainą supilame miltus, druską, alyvuogių aliejų, ištirpintas mieles bei likusį pieną (arba vandenį) ir plakamne viską apie 15 min., greitu režimu. Tešla gausis lipni - tokia ir turi būti.
Gautą tešlą pridengiame rankšluosčiu ir pastatome šiltai 30 min., kad pakiltų (aš statau į pašildytą ir iki 25 laipsnių temperatūros atvėsusią orkaitę).
Kepimo skardą patepame aliejumi, pabarstome miltais, sudedame tešlą ir pabarstome ją sezamo sėklomis.
Kepame iki 230 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 15–25 min
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
- šiek tiek kvietinių miltų (3-4)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1.5 stiklinės vandens (šiltas, arba pienas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- šiek tiek aliejaus (patepti skardai)
- 25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pusėje stiklinės šilto pieno ištirpiname mieles su cukrumi ir palaukiame 5min.
Į virtuvinį kombainą supilame miltus, druską, alyvuogių aliejų, ištirpintas mieles bei likusį pieną (arba vandenį) ir plakamne viską apie 15 min., greitu režimu. Tešla gausis lipni - tokia ir turi būti.
Gautą tešlą pridengiame rankšluosčiu ir pastatome šiltai 30 min., kad pakiltų (aš statau į pašildytą ir iki 25 laipsnių temperatūros atvėsusią orkaitę).
Kepimo skardą patepame aliejumi, pabarstome miltais, sudedame tešlą ir pabarstome ją sezamo sėklomis.
Kepame iki 230 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 15–25 min
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą