Baravykus sutarkuokite, pasūdykite ir trumpai pakepinkite ant keptuvės su trupučiu sviesto. Išspauskite česnakus, susmulkinkite petražoles ir sumaišykite su druska bei šviežiai stambiai maltais pipirais. Baravykams atvėsus sumaišykite viską su sviestu. Gautą masę sudėkite į maišelį, suformuokite norimą formą ir padėkite į šaldytuvą, kad atšaltų. Tepkite ant duonos ir mėgaukitės gardžiais sumuštinukais. Skanaus.
Autorius: Tatjana
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
1 sauja petražolių
70 gramų baravykų
šiek tiek druskos
150 gramų sviesto (naminis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykus sutarkuokite, pasūdykite ir trumpai pakepinkite ant keptuvės su trupučiu sviesto. Išspauskite česnakus, susmulkinkite petražoles ir sumaišykite su druska bei šviežiai stambiai maltais pipirais. Baravykams atvėsus sumaišykite viską su sviestu. Gautą masę sudėkite į maišelį, suformuokite norimą formą ir padėkite į šaldytuvą, kad atšaltų. Tepkite ant duonos ir mėgaukitės gardžiais sumuštinukais. Skanaus.