Vištienos filė gerai nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Nulupti ir smulkiai supjaustyti svogūną bei česnaką. Nuplauti ir supjaustyti žalumynus. Sumaišyti viename dubenyje vištieną, svogūnus, česnaką, žalumynus, išplaktus kiaušinius, majonezą, krakmolą, imbierą, druską ir pipirus. Gautą masę kelioms valandoms padėti į šaldytuvą. Pilti į keptuvę aliejų, įkaitinti ir kepti šaukštu suformuotus kepsnelius. Patiekti šiltus su mėgstamu garnyru. Skanaus.
Autorius: Aušra
INGREDIENTAI:
4 česnakų
šiek tiek imbierų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
2 vienetai svogūnų
550 gramų vištos filė
3 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė gerai nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Nulupti ir smulkiai supjaustyti svogūną bei česnaką. Nuplauti ir supjaustyti žalumynus. Sumaišyti viename dubenyje vištieną, svogūnus, česnaką, žalumynus, išplaktus kiaušinius, majonezą, krakmolą, imbierą, druską ir pipirus. Gautą masę kelioms valandoms padėti į šaldytuvą. Pilti į keptuvę aliejų, įkaitinti ir kepti šaukštu suformuotus kepsnelius. Patiekti šiltus su mėgstamu garnyru. Skanaus.