300 g varškės sutrinama su minkštu sviestu, šiek tiek druskos bei miltais ir gauta tešla išklojama sviestu patepta kepimo forma. Likę 100 g varškės sumaišoma su 2 kiaušinių tryniais, tarkuotu sūriu, pienu, susmulkintu česnaku, baziliku, svogūnų laiškais, petražolėmis ir šiek tiek druskos. Gauta masė sudedama į kepimo formą ant tešlos ir viskas aptepama plaktu 1 kiaušinio tryniu. Kepama apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
300 g varškės sutrinama su minkštu sviestu, šiek tiek druskos bei miltais ir gauta tešla išklojama sviestu patepta kepimo forma. Likę 100 g varškės sumaišoma su 2 kiaušinių tryniais, tarkuotu sūriu, pienu, susmulkintu česnaku, baziliku, svogūnų laiškais, petražolėmis ir šiek tiek druskos. Gauta masė sudedama į kepimo formą ant tešlos ir viskas aptepama plaktu 1 kiaušinio tryniu. Kepama apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.