Į verdantį vandelį sudedame kubeliais pjaustytas bulves ir tarkuotą morką. Įmetame kubelį sultinio. Ant margarino pakepiname grybus ir suberiame i sriubą. Po 10 min. suberiame tarkuotus marinuotus burokėlius, supilam grietinėlę ir dar paverdam 5 min. Skanaus.
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių (didelės)
20 gramų margarino
1 vienetas morkų
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas sultinio (kubelis)
400 gramų burokėlių (marinuoti)
200 gramų grybų (marinuoti arba išvirti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį vandelį sudedame kubeliais pjaustytas bulves ir tarkuotą morką. Įmetame kubelį sultinio. Ant margarino pakepiname grybus ir suberiame i sriubą. Po 10 min. suberiame tarkuotus marinuotus burokėlius, supilam grietinėlę ir dar paverdam 5 min. Skanaus.