Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Apibarstykite burokėlius pipirais, šlakeliu acto ir aliejumi. Apiberkite smulkintu feta sūriu ir sausoje keptuvėje pakepintais kedrų riešutais. Dėkite į šaldytuvą bent 20 minučių. Po to galite jau patiekti. Skanaus!!
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai sumalti)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek acto (balzamiko)
100 gramų feta sūrio
1 vienetas burokėlių (virti)
1 sauja riešutų (kedro)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Apibarstykite burokėlius pipirais, šlakeliu acto ir aliejumi. Apiberkite smulkintu feta sūriu ir sausoje keptuvėje pakepintais kedrų riešutais. Dėkite į šaldytuvą bent 20 minučių. Po to galite jau patiekti. Skanaus!!