• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 200 gramų pupelių (konservuotos)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 50 gramų svogūnų (žalieji laiškai)
  • šiek tiek aliejaus
  • 30 gramų žalumynų
  • 300 gramų grybų (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas ir bulves išvirti su lupenomis. Išvirtas daržoves nulupti ir supjaustyti kubeliais.
    Grybus supjaustyti, sumaišyti su pupelėmis ir smulkintais svogūnų laiškais.
    Padaryti salotų padažą: likusį nuo pupelių skystį sumaišyti su garstyčiomis ir aliejumi.
    Užpilti padažu salotas ir viską išmaišyti.
    Prieš patiekiant papuošti žalumynais.

Autorius: Edvardas

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 200 gramų pupelių (konservuotos)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 50 gramų svogūnų (žalieji laiškai)
  • šiek tiek aliejaus
  • 30 gramų žalumynų
  • 300 gramų grybų (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas ir bulves išvirti su lupenomis. Išvirtas daržoves nulupti ir supjaustyti kubeliais.
    Grybus supjaustyti, sumaišyti su pupelėmis ir smulkintais svogūnų laiškais.
    Padaryti salotų padažą: likusį nuo pupelių skystį sumaišyti su garstyčiomis ir aliejumi.
    Užpilti padažu salotas ir viską išmaišyti.
    Prieš patiekiant papuošti žalumynais.

Autorius: Edvardas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų