Morkas ir bulves išvirti su lupenomis. Išvirtas daržoves nulupti ir supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti, sumaišyti su pupelėmis ir smulkintais svogūnų laiškais. Padaryti salotų padažą: likusį nuo pupelių skystį sumaišyti su garstyčiomis ir aliejumi. Užpilti padažu salotas ir viską išmaišyti. Prieš patiekiant papuošti žalumynais.
Autorius: Edvardas
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
200 gramų pupelių (konservuotos)
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
50 gramų svogūnų (žalieji laiškai)
šiek tiek aliejaus
30 gramų žalumynų
300 gramų grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas ir bulves išvirti su lupenomis. Išvirtas daržoves nulupti ir supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti, sumaišyti su pupelėmis ir smulkintais svogūnų laiškais. Padaryti salotų padažą: likusį nuo pupelių skystį sumaišyti su garstyčiomis ir aliejumi. Užpilti padažu salotas ir viską išmaišyti. Prieš patiekiant papuošti žalumynais.