Išvirkite bulves. Virkite apie 20 min. Priklauso nuo bulvių dydžio. Kad greičiau išvirtų galit supjaustyti bulves. Išvirtas bulves nusunkite, supilkite pašildytą pieną, įdėkite sviesto gabaliuką, įberkite prieskonių ir išsukite. Į gautą blynų tešlą įmaišykite miltus, kiaušinį ir apie 1 šaukštą aliejaus. Įkaitinkite vaflinę ir kepkite blynų vafliukus. Skanu ir paprasta. Tinka paprikų milteliai. ;)
Autorius: Edita
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas kiaušinių
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
50 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite bulves. Virkite apie 20 min. Priklauso nuo bulvių dydžio. Kad greičiau išvirtų galit supjaustyti bulves. Išvirtas bulves nusunkite, supilkite pašildytą pieną, įdėkite sviesto gabaliuką, įberkite prieskonių ir išsukite. Į gautą blynų tešlą įmaišykite miltus, kiaušinį ir apie 1 šaukštą aliejaus. Įkaitinkite vaflinę ir kepkite blynų vafliukus. Skanu ir paprasta. Tinka paprikų milteliai. ;)