Žalias bulves nuskutame. Į aliejuje įkaitusią keptuvę supilame supjaustytas kubeliais bulves. Bulves pjaustant laužkite. Taip kepant išsiskiria sultys. Kepkite 10-15 min. Nepamirškite į keptas bulves sudėti griežinėliais pjaustytą svogūną, svogūno laiškus. Kiaušinį išplakite su druska ar kitais prieskoniais. Bulves 5 min. atvėsinkite, o vėliau supilkite į kiaušinio plakinį, išmaišykite. Palaukite 10 min. Vėl pilkite į keptuvę ir kiekvieną pusę, ant silpnos ugnies, kepkite apie 10 min. Pagardinkite kečupu ar keptos šoninės pjautiniais. Skanaus.
Autorius: Ema
INGREDIENTAI:
10 vienetų bulvių
1 vienetas svogūnų
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žalias bulves nuskutame. Į aliejuje įkaitusią keptuvę supilame supjaustytas kubeliais bulves. Bulves pjaustant laužkite. Taip kepant išsiskiria sultys. Kepkite 10-15 min. Nepamirškite į keptas bulves sudėti griežinėliais pjaustytą svogūną, svogūno laiškus. Kiaušinį išplakite su druska ar kitais prieskoniais. Bulves 5 min. atvėsinkite, o vėliau supilkite į kiaušinio plakinį, išmaišykite. Palaukite 10 min. Vėl pilkite į keptuvę ir kiekvieną pusę, ant silpnos ugnies, kepkite apie 10 min. Pagardinkite kečupu ar keptos šoninės pjautiniais. Skanaus.