Bulves nuplauti, supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais, sudėti į didelį puodą, užpilti vandeniu, pasūdyti i virti, kol bulvės gerai išvirs. Kol bulvės verda, supjaustyti salierus bei svogūną ir sumaišyti su majonezu, garstyčiomis ir grietine. Bulvėms išvirus, jas nusunkti, perplauti šaltu vandeniu ir palikti ataušti. Ataušus sumaišyti su saliero, svogūno ir kitų ingredientų mišiniu. Sudėti supjaustytus kiaušinius (galite dėti kiaušinių puseles arba susmulkintus kiaušinius). Skanaus.
Autorius: Ingrida
INGREDIENTAI:
2.5 kilogramo bulvių
4 vienetai salierų (stiebai)
1 vienetas svogūnų
5 vienetai kiaušinių (kietai virti)
3/5 stiklinės majonezo
šiek tiek druskos
0.5 stiklinės grietinės
2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuplauti, supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais, sudėti į didelį puodą, užpilti vandeniu, pasūdyti i virti, kol bulvės gerai išvirs. Kol bulvės verda, supjaustyti salierus bei svogūną ir sumaišyti su majonezu, garstyčiomis ir grietine. Bulvėms išvirus, jas nusunkti, perplauti šaltu vandeniu ir palikti ataušti. Ataušus sumaišyti su saliero, svogūno ir kitų ingredientų mišiniu. Sudėti supjaustytus kiaušinius (galite dėti kiaušinių puseles arba susmulkintus kiaušinius). Skanaus.