REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nulupti ir sutarkuoti stambia trintuve.
- Sviestą, kiaušinių trynius išsukti iki purumo su cukrumi.
- Sudėti tarkuotas bulves, kapotus riešutus, tarkuotą citrinos žievelę ir išmaišyti. Miltus su kepimo milteliais persijoti ir išmaišyti su bulvėmis. Baltymus standžiai suplakti ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
- Paruoštą tešlą pilti į sviestu pateptą, džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą ir kepti maždaug 1 val.
- Iškepusį pyragą atvėsinti, perpjauti į dvi dalis, pašlakstyti citrinos sultimis.
- Minkštą sviestą ištrinti su kondensuotu pienu, įlašinti kelis lašus migdolų esencijos.
- Vieną dalį pyrago aptepti uogiene, po to kremu ir uždengti antra dalimi. Viršų aptepti likusiu kremu.
REKLAMA