INGREDIENTAI:
- 12 vienetų bulvių
- šiek tiek petražolių
- 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
- 4 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 vienetai batono (riekės)
- 1 stiklinė džiūvesėlių
- 0.5 stiklinės pieno
- 4 valgomieji šaukštai pieno (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su svieste pakepintais duonos trupiniais, pienu, įmušamas kiaušinis, įberiama druskos, miltų, susmulkintų petražolių lapelių. Ant miltais pabarstytos lentos masė iškočiojama 1 cm storio sluoksniu, išpjaunami apvalūs papločiai, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir verdami taukuose. Tiekiami apibarstyti tarkuotu sūriu.
REKLAMA