1 vienetas paprikų (raudonoji, skrudinta orkaitėje)
1/4 stiklinės jogurto (natūralus)
1/4 stiklinės feta sūrio (smulkintas)
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustas pasmulkintas bulves bei česnako skilteles išvirkite pasūdytame vandenyje (apie 20-30 min.). Sumaišykite sviestą, jogurtą, skrudintą raudonąją papriką, feta sūrį, raudonėlį ir citrinos sultis. Paskaninkite druska ir pipirais. Išvirtas bulves bei česnakus nusunkite, sutrinkite ir sumaišykite su pasiruoštu mišiniu. Skanaus.
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
500 gramų bulvių
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas paprikų (raudonoji, skrudinta orkaitėje)
1/4 stiklinės jogurto (natūralus)
1/4 stiklinės feta sūrio (smulkintas)
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustas pasmulkintas bulves bei česnako skilteles išvirkite pasūdytame vandenyje (apie 20-30 min.). Sumaišykite sviestą, jogurtą, skrudintą raudonąją papriką, feta sūrį, raudonėlį ir citrinos sultis. Paskaninkite druska ir pipirais. Išvirtas bulves bei česnakus nusunkite, sutrinkite ir sumaišykite su pasiruoštu mišiniu. Skanaus.