INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves ir morkas išvirti pasūdytame vandenyje ir pertrinti. Svogūną susmulkinti ir pakepti, sumaišyti su morkomis. Kepimo indą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais, sukrėsti dalį bulvių košės, ant viršaus uždėti trintas morkas ir likusias bulves. Užpilti grietinę, sumaišytą su pomidorų padažu, pagardinti druska ir pipirais. Kepti orkaitėje.
REKLAMA