Nulupkite bulves ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išvirusias bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus sukapokite, o morkas sutarkuokite. Svogūną pakepinkite apie 2-3 minutes, po to sudėkite morkas ir kepinkite dar 5 minutes. Sudėkite bulves, prieskonius (pagal skonį), išmaišykite ir pakepinkite dar 3-4 minutes.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
250 gramų morkų
250 gramų svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupkite bulves ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išvirusias bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus sukapokite, o morkas sutarkuokite. Svogūną pakepinkite apie 2-3 minutes, po to sudėkite morkas ir kepinkite dar 5 minutes. Sudėkite bulves, prieskonius (pagal skonį), išmaišykite ir pakepinkite dar 3-4 minutes.