Bulvės sutarkuojamos. Svogūnai smulkiai sukapojami. Kiauliena supjaustoma smulkiais gabaliukais ir apkepinama kartu su susmulkintais lašinukais. Viename dubenyje sumaišomos tarkuotos bulvės, kiaušiniai, kapoti svogūnai, kepinta kiauliena bei lašinukai, suberiama soda, pipirai, druska miltai ir viskas sumaišoma. Masė supilama į skardą ir kepama 185 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40-50 min. Valgoma su sviestu. Skanaus.
Autorius: Gražina
INGREDIENTAI:
7 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų
300 gramų kiaulienos
100 gramų kiaulės lašinių
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
0.5 arbatinio šaukštelio sodos
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės sutarkuojamos. Svogūnai smulkiai sukapojami. Kiauliena supjaustoma smulkiais gabaliukais ir apkepinama kartu su susmulkintais lašinukais. Viename dubenyje sumaišomos tarkuotos bulvės, kiaušiniai, kapoti svogūnai, kepinta kiauliena bei lašinukai, suberiama soda, pipirai, druska miltai ir viskas sumaišoma. Masė supilama į skardą ir kepama 185 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40-50 min. Valgoma su sviestu. Skanaus.