Bulves, morkas bei svogūną nulupame ir sutarkuojame. Į tarkius įmušame kiaušinius, suberiame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir ant vidutinės ugnies iškepame blynus. Tiekiame su grietine ar grietinės bei grybų padažu. Skanaus.
Autorius: Lijana D.
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves, morkas bei svogūną nulupame ir sutarkuojame. Į tarkius įmušame kiaušinius, suberiame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir ant vidutinės ugnies iškepame blynus. Tiekiame su grietine ar grietinės bei grybų padažu. Skanaus.