Nuskutus ir sutarkavus bulves įpilti pusę stiklinės pieno, įdėti prieskonius, kiaušinį. Dešreles supjaustyti griežinėliais. Kepti blynus: įdėjus vieną sluoksnį tarkių uždėti dešrelių ir ant viršaus vėl tarkių ir kepti.
Autorius: neringa
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas kiaušinių
6 vienetai dešrelių
0.5 stiklinės pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskutus ir sutarkavus bulves įpilti pusę stiklinės pieno, įdėti prieskonius, kiaušinį. Dešreles supjaustyti griežinėliais. Kepti blynus: įdėjus vieną sluoksnį tarkių uždėti dešrelių ir ant viršaus vėl tarkių ir kepti.