Nuskustas, nuplautas bulves verdame pasūdytame vandenyje su kariu ir lauro lapais apie 20 min. Tuo tarpu pasigaminame padažą. Į keptuvę įdedame sviesto, smulkinto česnako, pomidorų pastos, kario prieskonių ir majonezo. Šią masę maišydami 15 min. kaitiname ant silpnos ugnies. Išvirtas bulves nusunkiame sudedame į lėkštes ir užpilame pasigamintu padažu. Skanaus!
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
5 česnakų
šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
200 gramų majonezo
50 gramų sviesto
šiek tiek kario
1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustas, nuplautas bulves verdame pasūdytame vandenyje su kariu ir lauro lapais apie 20 min. Tuo tarpu pasigaminame padažą. Į keptuvę įdedame sviesto, smulkinto česnako, pomidorų pastos, kario prieskonių ir majonezo. Šią masę maišydami 15 min. kaitiname ant silpnos ugnies. Išvirtas bulves nusunkiame sudedame į lėkštes ir užpilame pasigamintu padažu. Skanaus!