šiek tiek prieskonių (krapų, čiobrelių, druskos, pipirų)
300 gramų briuselio kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sutarkuojame ir pakepiname su pjaustytais svogūnais. Išvirtą vištieną nuimame nuo kaulo, supjaustome gabalėliais ir pakepiname su prieskoniais. Apverdame briuselio kopūstus. Į kepimo skardą dedame sluoksnį kepintos vištienos, sluoksnį morkų, kepintų su svogūnais, o ant viršaus dedame briuselio kopūstus. Viską užpilame grietine ir sudedame krapus bei čiobrelius. Viską sudėjus, užbarstome fermentinio sūrio ir kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30 min. Gero apetito!
šiek tiek prieskonių (krapų, čiobrelių, druskos, pipirų)
300 gramų briuselio kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sutarkuojame ir pakepiname su pjaustytais svogūnais. Išvirtą vištieną nuimame nuo kaulo, supjaustome gabalėliais ir pakepiname su prieskoniais. Apverdame briuselio kopūstus. Į kepimo skardą dedame sluoksnį kepintos vištienos, sluoksnį morkų, kepintų su svogūnais, o ant viršaus dedame briuselio kopūstus. Viską užpilame grietine ir sudedame krapus bei čiobrelius. Viską sudėjus, užbarstome fermentinio sūrio ir kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30 min. Gero apetito!