šiek tiek prieskonių (krapų, čiobrelių, druskos, pipirų)
300 gramų briuselio kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sutarkuojame ir pakepiname su pjaustytais svogūnais. Išvirtą vištieną nuimame nuo kaulo, supjaustome gabalėliais ir pakepiname su prieskoniais. Apverdame briuselio kopūstus. Į kepimo skardą dedame sluoksnį kepintos vištienos, sluoksnį morkų, kepintų su svogūnais, o ant viršaus dedame briuselio kopūstus. Viską užpilame grietine ir sudedame krapus bei čiobrelius. Viską sudėjus, užbarstome fermentinio sūrio ir kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30 min. Gero apetito!
Autorius: www.sarka.lt
INGREDIENTAI:
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
300 gramų vištos filė
100 gramų pieno (geriausi Vilniaus sūris)
200 mililitrų grietinės
šiek tiek prieskonių (krapų, čiobrelių, druskos, pipirų)
300 gramų briuselio kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sutarkuojame ir pakepiname su pjaustytais svogūnais. Išvirtą vištieną nuimame nuo kaulo, supjaustome gabalėliais ir pakepiname su prieskoniais. Apverdame briuselio kopūstus. Į kepimo skardą dedame sluoksnį kepintos vištienos, sluoksnį morkų, kepintų su svogūnais, o ant viršaus dedame briuselio kopūstus. Viską užpilame grietine ir sudedame krapus bei čiobrelius. Viską sudėjus, užbarstome fermentinio sūrio ir kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30 min. Gero apetito!