Želatiną užpilti karštu vandeniu ir maišyti, kol ištirps. Cukrų išmaišyti su kefyru, įmaišyti želatiną. Braškes supjaustyti, suberti į formeles ir užpilti kefyru. Išpilstyti į indelius ir dėti į šaldytuvą bent porai val., kad sustingtų. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai cukraus
0.5 litro kefyro
1/4 stiklinės vandens (karštas)
šiek tiek braškių
1.5 valgomojo šaukšto želatinos
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną užpilti karštu vandeniu ir maišyti, kol ištirps. Cukrų išmaišyti su kefyru, įmaišyti želatiną. Braškes supjaustyti, suberti į formeles ir užpilti kefyru. Išpilstyti į indelius ir dėti į šaldytuvą bent porai val., kad sustingtų. Skanaus!