REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vanduo (60 ml)
Paruošti žele kaip nurodyta ant pakuotes, tik pilti mažiau vandens. Palikti šaldytuve. - Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purios masės. Supilti į garų vonelę ištirpintą sviestą su šokoladu. Tuomet ,po truput,į berti persijotus miltus su druska bei kepimo milteliais ir lėtai plakti, kol masė taps vientisa.
- Torto formą, nuimamais kraštais, iškloti kepimo popieriumi ir pilti į ją tešlą. Kepti 150 °C temp. orkaitėje apie 15 min. Atvėsinti ir nuimti kepimo popierių.
- Želatiną, skirtą varškės kremui, užpilti 80 ml vandens ir pastatyti išbrinkti (apie 20 min.).
- Varškę sumaišyti su cukraus pudra. Šokoladą smulkiai sutarkuoti, ar ištirpinti garų vonelėje, ataušusį įmaišyti į varškės masę. Grietinėlę išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į varškės masę. Įmaišyti iki vientisos masės. Želatiną ištirpinti ant nedidelės ugnies, atvėsinti ir išmaišyti su kremu. Paruošto kremo 1/3 dalį pilti ant biskvito, po to dėti paruoštos želė drebučius, po to likusius 2/3 varškės ir statyti į šaldytuvą.
- Kol masė stings, paruošti braškių užpilą. Želatiną, skirtą užpilui, užpilti 60 ml vandens ir palikti išbrinkti. Želatiną ištirpinti ant nedidelės ugnies ir supilti ją į braškių tyrę bei išmaišyti. Užpilą supilti ant jau sustingusios varškės kremo. Palikti šaldytuve sustingti.
Skanaus!
REKLAMA