• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuostabiai derantis braškių ir grietinėlės skonio tortas!

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 200 gramų miltai
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų sviesto
  • 80 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • Kremui:
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • 70 gramų cukraus
  • Papuošimui:
  • 0.5 kilogramo braškių
  • 1 sauja kokosų drožlių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ruošiame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir supilame ištirpdytą ir pravėsusį sviestą. Tuomet vėl gerai išplakame. Beriame miltus ir kepimo miltelius ir išmaišome.
  2. Biskvitą kepame iki 180 C laispnių įkaitintoje orkaitėje 25 - 30 minučių.
  3. Grietinėlę išplakame iki standumo su cukrumi. Biskvitą padaliname į tris dalis. Pirmą dalį pertepame grietinėle ir dedame supjaustyta braškes, dedame kitą biskvitą ir kartojame eigą (pasiliekame braškių papuošimui). Uždedame trečią biskvitą ir aptepame visą tortą likusia grietinėle.
  4. Aplipdome torto šonus kokoso drožlėmis ir papuošiame braškėmis :)

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų