Nuostabiai derantis braškių ir grietinėlės skonio tortas!
INGREDIENTAI:
- Tešlai:
- 200 gramų miltai
- 3 vienetai kiaušinių
- 120 gramų sviesto
- 80 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- Kremui:
- 250 mililitrų grietinėlės
- 70 gramų cukraus
- Papuošimui:
- 0.5 kilogramo braškių
- 1 sauja kokosų drožlių
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 5
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ruošiame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir supilame ištirpdytą ir pravėsusį sviestą. Tuomet vėl gerai išplakame. Beriame miltus ir kepimo miltelius ir išmaišome.
- Biskvitą kepame iki 180 C laispnių įkaitintoje orkaitėje 25 - 30 minučių.
- Grietinėlę išplakame iki standumo su cukrumi. Biskvitą padaliname į tris dalis. Pirmą dalį pertepame grietinėle ir dedame supjaustyta braškes, dedame kitą biskvitą ir kartojame eigą (pasiliekame braškių papuošimui). Uždedame trečią biskvitą ir aptepame visą tortą likusia grietinėle.
- Aplipdome torto šonus kokoso drožlėmis ir papuošiame braškėmis :)
REKLAMA