Gaunasi 2 porcijos. Supilkite į puodą vyną, sudėkite prieskonius bei cukrų ir virkite apie 10 minučių. Tuomet sudėkite braškes, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Atvėsinkite ir padėkite 12 val. į šaldytuvą. Tiekite, supilstę į taures ir papuošę grietinėle, tarkuotu šokoladu bei mėtos lapeliais. Skanaus.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
2 vienetai anyžių (žvaigždutės)
1 vienetas cinamono (lazdelės)
60 gramų cukraus
2 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
250 mililitrų raudonojo vyno (Burgundiškas)
šiek tiek grietinėlės (plakta)
šiek tiek pieniško šokolado (tarkuotas)
500 gramų braškių (šaldytos/šviežios)
šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gaunasi 2 porcijos. Supilkite į puodą vyną, sudėkite prieskonius bei cukrų ir virkite apie 10 minučių. Tuomet sudėkite braškes, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Atvėsinkite ir padėkite 12 val. į šaldytuvą. Tiekite, supilstę į taures ir papuošę grietinėle, tarkuotu šokoladu bei mėtos lapeliais. Skanaus.