• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (nutarkuota žievė)
  • šiek tiek cukraus (rudasis)
  • šiek tiek kavos (matla)
  • 400 gramų grietinėlės
  • 100 gramų juodojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į plaktuvą įberti rudojo cukraus ir išplakti su grietinėle. Sutarkuoti apie 100 g juodojo šokolado. Nutarkuoti oranžinę apelsinų žievės dalį. Puodeliuose padaryti juodąją kavą. Plaktą grietinėlę sudėti į konditerinį maišelį. Prieš geriant kavą įberti kelias kruopeles druskos, įspausti grietinėlę, pabarstyti šokoladu ir ruduoju cukrumi.

Autorius: Egle

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (nutarkuota žievė)
  • šiek tiek cukraus (rudasis)
  • šiek tiek kavos (matla)
  • 400 gramų grietinėlės
  • 100 gramų juodojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į plaktuvą įberti rudojo cukraus ir išplakti su grietinėle. Sutarkuoti apie 100 g juodojo šokolado. Nutarkuoti oranžinę apelsinų žievės dalį. Puodeliuose padaryti juodąją kavą. Plaktą grietinėlę sudėti į konditerinį maišelį. Prieš geriant kavą įberti kelias kruopeles druskos, įspausti grietinėlę, pabarstyti šokoladu ir ruduoju cukrumi.

Autorius: Egle

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų