Į plaktuvą įberti rudojo cukraus ir išplakti su grietinėle. Sutarkuoti apie 100 g juodojo šokolado. Nutarkuoti oranžinę apelsinų žievės dalį. Puodeliuose padaryti juodąją kavą. Plaktą grietinėlę sudėti į konditerinį maišelį. Prieš geriant kavą įberti kelias kruopeles druskos, įspausti grietinėlę, pabarstyti šokoladu ir ruduoju cukrumi.
Autorius: Egle
INGREDIENTAI:
šiek tiek apelsinų (nutarkuota žievė)
šiek tiek cukraus (rudasis)
šiek tiek kavos (matla)
400 gramų grietinėlės
100 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į plaktuvą įberti rudojo cukraus ir išplakti su grietinėle. Sutarkuoti apie 100 g juodojo šokolado. Nutarkuoti oranžinę apelsinų žievės dalį. Puodeliuose padaryti juodąją kavą. Plaktą grietinėlę sudėti į konditerinį maišelį. Prieš geriant kavą įberti kelias kruopeles druskos, įspausti grietinėlę, pabarstyti šokoladu ir ruduoju cukrumi.