Skanu, sveika, sotu. Greitai paruošiama. Tinka pusryčiams ir pietums.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų varškės
- 300 gramų miltai
- 2 stiklinės pieno
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 16 gramų vanilinio cukraus
- 1 žiupsnelis druskos
- Kepimui:
- šiek tiek aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 5
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruošiame lietinius blynus: miltai, kiaušiniai, pienas, šaukštas cukraus, žiupsnelis druskos ir vanilinio cukraus. Tešla turi būti skystoka. Išsikepame lietinius blynus.
- Pasiruošiam varškės įdarą blynams: varškė, cukrus, vanilinis cukrus. Gerai išmaisome.
- Į lietinį blyną dedame varškę ir vyniojame arba gražiai sulankstome blyną. Paruoštus blynus apkepame keptuvėje.
- Patiekiam su jogurtu, uogiene arba grietine. Čia - kaip kas mėgsta. Skanaus :)
REKLAMA