• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 sauja graikinių riešutų
  • 2 vienetai kriaušių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 1 litras vandens
  • 200 gramų pelėsinio sūrio (mėlynasis)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 50 gramų kumpio (juodasis Biovela)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 sauja graikinių riešutų
  • 2 vienetai kriaušių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 1 litras vandens
  • 200 gramų pelėsinio sūrio (mėlynasis)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 50 gramų kumpio (juodasis Biovela)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi. Tada į dubenį suberkite miltus, supilkite šiltą vandenį ir užmaišykite vienalytę skystą masę. Tada gautą blynų masę reikia palikti valandai pailsėti, kad išbrinktų miltai. Kai blynų masė jau bus pastovėjusi, į ją įmaišykite aliejų. Blynelius kepkite kaip įprastai, gerai įkaitintoje keptuvėje.
    Sūrį, kumpį ir kriaušes supjaustyti plonomis riekelėmis. Kai iškepsite blynus, ant kiekvieno dėkite sūrio, kumpio ir kriaušės gabaliukus ir riešutų. Blynus sulankstykite ir lengvai pakaitinkite keptuvėje - kad sūris šiek tiek patežtų. Skanaus!

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų