Sumaišykite skystą lietinių blynų tešlą iš kiaušinių, miltų, druskos ir pieno. Iškepkite blynus. Lėkštutėje ties blyno viduriu sudėliokite dešreles (perpjautas per puse ir tas puses į dvi plokščias dalis), o ant jų milimetro storio riekelę sūrio. Sulankstykite blyną iš kraštų, kad gautųsi keturkampis ir apkepinkite keptuvėje su aliejumi ir trupučiu sviesto. Užsidėkite pomidorų padažo ir... skanaus :)
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
300 mililitrų kvietinių miltų
šiek tiek dešrelių
50 mililitrų pieno
šiek tiek pomidorų padažo (Daumantų tradisinis)
šiek tiek pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite skystą lietinių blynų tešlą iš kiaušinių, miltų, druskos ir pieno. Iškepkite blynus. Lėkštutėje ties blyno viduriu sudėliokite dešreles (perpjautas per puse ir tas puses į dvi plokščias dalis), o ant jų milimetro storio riekelę sūrio. Sulankstykite blyną iš kraštų, kad gautųsi keturkampis ir apkepinkite keptuvėje su aliejumi ir trupučiu sviesto. Užsidėkite pomidorų padažo ir... skanaus :)