• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 mililitrų kvietinių miltų
  • šiek tiek dešrelių
  • 50 mililitrų pieno
  • šiek tiek pomidorų padažo (Daumantų tradisinis)
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite skystą lietinių blynų tešlą iš kiaušinių, miltų, druskos ir pieno. Iškepkite blynus. Lėkštutėje ties blyno viduriu sudėliokite dešreles (perpjautas per puse ir tas puses į dvi plokščias dalis), o ant jų milimetro storio riekelę sūrio. Sulankstykite blyną iš kraštų, kad gautųsi keturkampis ir apkepinkite keptuvėje su aliejumi ir trupučiu sviesto. Užsidėkite pomidorų padažo ir... skanaus :)

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 mililitrų kvietinių miltų
  • šiek tiek dešrelių
  • 50 mililitrų pieno
  • šiek tiek pomidorų padažo (Daumantų tradisinis)
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite skystą lietinių blynų tešlą iš kiaušinių, miltų, druskos ir pieno. Iškepkite blynus. Lėkštutėje ties blyno viduriu sudėliokite dešreles (perpjautas per puse ir tas puses į dvi plokščias dalis), o ant jų milimetro storio riekelę sūrio. Sulankstykite blyną iš kraštų, kad gautųsi keturkampis ir apkepinkite keptuvėje su aliejumi ir trupučiu sviesto. Užsidėkite pomidorų padažo ir... skanaus :)

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų