Obuolius ir kriaušes nulupti ir supjaustyti šiaudeliais bei apšlakstyti citrinos sultimis. Grietinę, kiaušinį ir cukraus pudrą išplakti, sudėti vaisius ir miltus. Išmaišyti. Į įkaitintą keptuvę su sviestu dėti šaukštu tešlos ir kepti po 2 min. iš abiejų pusių. Patiekti šiltus su saldinta grietine. Skanaus.
Autorius: Diana
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
2 vienetai kriaušių
2 vienetai obuolių
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas grietinės (40 % riebumo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir kriaušes nulupti ir supjaustyti šiaudeliais bei apšlakstyti citrinos sultimis. Grietinę, kiaušinį ir cukraus pudrą išplakti, sudėti vaisius ir miltus. Išmaišyti. Į įkaitintą keptuvę su sviestu dėti šaukštu tešlos ir kepti po 2 min. iš abiejų pusių. Patiekti šiltus su saldinta grietine. Skanaus.