Mėsą supjaustyti gabalais, patepti aliejumi, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir kepti apie 10 min. ant labai karštos sausos keptuvės, kad išorė apskrustų, o vidus liktų raudonas. Pakeptą mėsą padėti šiltai. Pakepinti apie 10 min. susmulkintus svogūnus, papriką ir česnakus. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir dar patroškinti apie 5 min., kad pomidorai tik šiek tiek suminkštėtų. Daržoves uždėti ant mėsos ir pagardinti žalumynais. Skanaus.
Autorius: Aleksas
INGREDIENTAI:
4 česnakų
2/5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas paprikų
20 gramų petražolių
250 gramų pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
20 gramų svogūnų (laiškai)
500 gramų jautienos (filė)
2/5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti gabalais, patepti aliejumi, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir kepti apie 10 min. ant labai karštos sausos keptuvės, kad išorė apskrustų, o vidus liktų raudonas. Pakeptą mėsą padėti šiltai. Pakepinti apie 10 min. susmulkintus svogūnus, papriką ir česnakus. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir dar patroškinti apie 5 min., kad pomidorai tik šiek tiek suminkštėtų. Daržoves uždėti ant mėsos ir pagardinti žalumynais. Skanaus.