• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 2/5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų
  • 20 gramų petražolių
  • 250 gramų pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 20 gramų svogūnų (laiškai)
  • 500 gramų jautienos (filė)
  • 2/5 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti gabalais, patepti aliejumi, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir kepti apie 10 min. ant labai karštos sausos keptuvės, kad išorė apskrustų, o vidus liktų raudonas.
    Pakeptą mėsą padėti šiltai.
    Pakepinti apie 10 min. susmulkintus svogūnus, papriką ir česnakus.
    Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir dar patroškinti apie 5 min., kad pomidorai tik šiek tiek suminkštėtų.
    Daržoves uždėti ant mėsos ir pagardinti žalumynais.
    Skanaus.

Autorius: Aleksas

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 2/5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų
  • 20 gramų petražolių
  • 250 gramų pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 20 gramų svogūnų (laiškai)
  • 500 gramų jautienos (filė)
  • 2/5 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti gabalais, patepti aliejumi, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir kepti apie 10 min. ant labai karštos sausos keptuvės, kad išorė apskrustų, o vidus liktų raudonas.
    Pakeptą mėsą padėti šiltai.
    Pakepinti apie 10 min. susmulkintus svogūnus, papriką ir česnakus.
    Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir dar patroškinti apie 5 min., kad pomidorai tik šiek tiek suminkštėtų.
    Daržoves uždėti ant mėsos ir pagardinti žalumynais.
    Skanaus.

Autorius: Aleksas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų