Susmulkinkite svogūną. Sumaišykite aliejų, vorčesterio padažą, baltąjį vyną, pomidorų padažą. Į marinatą įmaišykite svogūnus, garstyčias ir kitus prieskonius: druską, pipirus. Vištienos kulšeles ar sparnelius sudėkite į marinato masę ir pamaišykite, kad marinatas apsemtų visas vištienos puseles. Marinuokite apie 1-2 paras. Kepkite griliuje ar ant laužo ugnies.
Skanaus!
Autorius: Dalia
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių (milteliai)
1 vienetas svogūnų
50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
300 mililitrų pomidorų padažo
30 mililitrų aliejaus
šiek tiek prieskonių
25 mililitrai vorčesterio padažo
1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite svogūną. Sumaišykite aliejų, vorčesterio padažą, baltąjį vyną, pomidorų padažą. Į marinatą įmaišykite svogūnus, garstyčias ir kitus prieskonius: druską, pipirus. Vištienos kulšeles ar sparnelius sudėkite į marinato masę ir pamaišykite, kad marinatas apsemtų visas vištienos puseles. Marinuokite apie 1-2 paras. Kepkite griliuje ar ant laužo ugnies.