• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių (milteliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 300 mililitrų pomidorų padažo
  • 30 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 25 mililitrai vorčesterio padažo
  • 1 kilogramas vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite svogūną. Sumaišykite aliejų, vorčesterio padažą, baltąjį vyną, pomidorų padažą. Į marinatą įmaišykite svogūnus, garstyčias ir kitus prieskonius: druską, pipirus.
    Vištienos kulšeles ar sparnelius sudėkite į marinato masę ir pamaišykite, kad marinatas apsemtų visas vištienos puseles.
    Marinuokite apie 1-2 paras.
    Kepkite griliuje ar ant laužo ugnies.

    Skanaus!

Autorius: Dalia

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių (milteliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 300 mililitrų pomidorų padažo
  • 30 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 25 mililitrai vorčesterio padažo
  • 1 kilogramas vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite svogūną. Sumaišykite aliejų, vorčesterio padažą, baltąjį vyną, pomidorų padažą. Į marinatą įmaišykite svogūnus, garstyčias ir kitus prieskonius: druską, pipirus.
    Vištienos kulšeles ar sparnelius sudėkite į marinato masę ir pamaišykite, kad marinatas apsemtų visas vištienos puseles.
    Marinuokite apie 1-2 paras.
    Kepkite griliuje ar ant laužo ugnies.

    Skanaus!

Autorius: Dalia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų