REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves išverdame su lupenomis. Morkas išverdame. Kietai išverdame kiaušinius. Virtas bulves, morkas ir kiaušinius atvėsiname.
- Grybus nuplauname, supjaustome smulkiais kubeliais. Grybus truputį pasūdome ir kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu apkepiname aliejuje.
- Bulves nulupame ir supjaustome smulkiais kubeliais.
- Morkas nulupame ir supjaustome smulkiais kubeliais.
- Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir smulkiai supjaustome.
- Atskiriame kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus smulkiai sukapojame peiliu. Trynius taip pat susmulkiname.
- Agurkus nulupame ir supjaustome smulkiais kubeliais.
- Ant padėklo arba plokščios lėkštės statome torto formą be dugno (norint mažesnių porcijų, reikia naudoti mažesnį formavimo žiedą). Dedame pirmą sluoksnį iš virtų bulvių, aptepame majonezu.
- Antras sluoksnis iš žalių svogūnų laiškų. Vėl aptepame majonezu.
- Trečias sluoksnis iš agurkų. Aptepame majonezu.
- Ketvirtas sluoksnis iš baravykų, apkeptų su svogūnais. Majonezu tepti šio sluoksnio nereikia.
- Ant grybų dedame penktą sluoksnį iš susmulkintų kiaušinių baltymų. Aptepame majonezu.
- Šeštas sluoksnis virtų morkų. Aptepame majonezu.
- Viršutinis sluoksnis iš smulkiai sutrintų kiaušinių trynių. Puošiame petražolėmis.
- 1 valandą palaikome šaldytuve, kad subręstų. Tada atsargiai nuimame formą ir patiekiame.
REKLAMA