• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo (pusriebis)
  • 200 gramų baravykų (marinuoti)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenėlyje išplakti kiaušinius su majonezu, sumalti baravykus ir juos supilti į kiaušinių plakinį. Įberti juodųjų pipirų, druskos ir miltų tiek, kad viskas lengvai sukibtų į vientisą masę.
    Smulkiai supjaustytus rūkytus lašinukus tolygiai paskirstyti keptuvėje. Ant lašinukų dėti šaukštu pakabintą grybų masę ir formuoti kotletus. Kai spirgučiai apskrus, kotletus versti kita puse. Apvertus kotletus, ant jų suberti pjaustytus svogūnus ir kepti kol šie pagels. Kotletai irgi turėtų iškepti.

Autorius: Gražina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo (pusriebis)
  • 200 gramų baravykų (marinuoti)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenėlyje išplakti kiaušinius su majonezu, sumalti baravykus ir juos supilti į kiaušinių plakinį. Įberti juodųjų pipirų, druskos ir miltų tiek, kad viskas lengvai sukibtų į vientisą masę.
    Smulkiai supjaustytus rūkytus lašinukus tolygiai paskirstyti keptuvėje. Ant lašinukų dėti šaukštu pakabintą grybų masę ir formuoti kotletus. Kai spirgučiai apskrus, kotletus versti kita puse. Apvertus kotletus, ant jų suberti pjaustytus svogūnus ir kepti kol šie pagels. Kotletai irgi turėtų iškepti.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų