Šparagines pupeles nuplauname, jei labai ilgos, per pus pasmulkiname ir apverdame pasūdytame vandenyje. Morkas supjaustome trikampėliais ar kubeliais (netarkuojame). Svogūnus susmulkiname didesniais kubeliais ir pakepiname kartu su morkomis aliejuje ant silpnos ugnies, kad neapskrustų, o tik suminkštėtų. Kiaulieną supjaustome smulkiais gabalėliais ir pakepiname su mėgstamais prieskoniais, kol apskrus. Apskrudusią kiaulieną patroškiname vandenyje, kad suminkštėtų. Paruoštą kiaulieną (jei liko vandens - išpilti) sumaišyti su paruoštomis daržovėmis. Jei trūksta prieskonių pagardinti ir viską sumaišyti. Patiekti su bulvėmis ar kitu mėgstamu garnyru. Skanaus!
Autorius: Baraniuka
INGREDIENTAI:
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
800 gramų kiaulienos
šiek tiek prieskonių
350 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagines pupeles nuplauname, jei labai ilgos, per pus pasmulkiname ir apverdame pasūdytame vandenyje. Morkas supjaustome trikampėliais ar kubeliais (netarkuojame). Svogūnus susmulkiname didesniais kubeliais ir pakepiname kartu su morkomis aliejuje ant silpnos ugnies, kad neapskrustų, o tik suminkštėtų. Kiaulieną supjaustome smulkiais gabalėliais ir pakepiname su mėgstamais prieskoniais, kol apskrus. Apskrudusią kiaulieną patroškiname vandenyje, kad suminkštėtų. Paruoštą kiaulieną (jei liko vandens - išpilti) sumaišyti su paruoštomis daržovėmis. Jei trūksta prieskonių pagardinti ir viską sumaišyti. Patiekti su bulvėmis ar kitu mėgstamu garnyru. Skanaus!