Piene ištirpinti mieles ir sudėti druską, kiaušinių, cukraus, 3 šaukštus ištirpinto sviesto, ir miltus užminkome vientisa mase ir laukiame kol tešla iškils. Iškilus turėtumėte paminkit, o kai iškils antra syk tada jau imtis darbo. Gauta tešla iškočiojame ir apibarstome cinamonu ar razinomis ir cukrumi, kad saldžiau, tada tešla suvyniojame, kaip vyniotinį ir supjaustom norimo dydžio gabalėliais.
Kepame 200*C 30min.
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono (ar razinos)
50 gramų cukraus
500 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto (tirpintas)
30 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Piene ištirpinti mieles ir sudėti druską, kiaušinių, cukraus, 3 šaukštus ištirpinto sviesto, ir miltus užminkome vientisa mase ir laukiame kol tešla iškils. Iškilus turėtumėte paminkit, o kai iškils antra syk tada jau imtis darbo. Gauta tešla iškočiojame ir apibarstome cinamonu ar razinomis ir cukrumi, kad saldžiau, tada tešla suvyniojame, kaip vyniotinį ir supjaustom norimo dydžio gabalėliais.