REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į pašildytą pieną sudėkite mieles, 100 gr cukraus ir palikite keletui minučių.
Suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą.
Baigdami minkyti, supilkite 100 gr ištirpinto sviesto.
Pastatykite šiltoje patalpoje 30–50 minučių, kad tešla pakiltų. - Paruoštą tešlą iškočiokite iki 5 – 6 mm storio, paviršių patepkite sviestu, pabarstykite cukrumi, sumaišytu su cinamonu, ir suvyniokite vyniotinį.
Vyniotinį supjaustykite 4 – 5 cm pločio gabalėliais ir iš jų formuokite širdelės formos bandeles. - Kepkite apie 20 minučių 230 – 240°C temperatūroje.
REKLAMA