REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinti mieles šiltame piene.
- Suberti cukrų, druską.
- Persijoti į tešlą pusę miltų. Išmaišyti, suberti likusius miltus ir sudėti minkštą sviestą.
- Užminkyti tešlą (minkyti ne mažiau kaip 10 min.), uždengti ir šiltai kildinti 30 - 40 min., kol pakils dvigubai.
- Padalinti tešlą į dvi dalis. Kiekvieną dalį iškočioti į 50 - 40 cm dydžio 0,5 - 1 cm storio keturkampį. Ištepti minkštu sviestu, ir apibarstyti aguonomis, cinamonu, bei cukrumi.
- Suvynioti tešlą kaip vyniotinį ir supjaustyti 3 - 4 cm pločio gabaliukais.
- Iškloti skardą kepimo popieriumi, sudėti bandeles ir aptepti išplaktu kiaušiniu.
- Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
REKLAMA